C Slatka tradicija

Sastojci
1 čaša (od 200 ml) šećera
1 čaša ulja
1 čaša mleka
2 čaše brašna
1 kesica C sode bikarbone
1 kesica cimeta
pekmez od šljiva
200 g čokolade za kuvanje za glazuru

Naši proizvodi
Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Medeno srce

Medeno srce sa pekmezom - razmaziće sva vaša čula: mirisom, ukusom i izgledom.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U dublji sud sipati šećer, ulje, mleko i brašno.

Umutiti i dodati C sodu bikarbonu (malo više od pola kesice) i cimet.

Kada se sastojci sjedine, staviti smesu u nauljen četvrtasti pleh da se peče. Peći na 180 stepeni oko 20 minuta.

Kada je kora gotova, izvaditi je i sačekati da se prohladi.

Srcastom modlom vaditi srca.

Svako srce premazati pekmezom i svako preliti otopljenom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata