C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
5 jaja
10 kašika šećera
100 ml ulja
100 ml mleka
1 C prašak za pecivo
12 kašika brašna
2 kašike C kakaoa
Preliv za kore:
200 ml vode
5 kašika šećera
Fil:
1 l mleka
10 kašika šećera
2 C pudinga od vanile
2 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
margarin
100 g C šećera u prahu

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Puding sa ukusom vanilina Puding sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Krem kolač

Ukusan kremasti kolač, lagan je za pripremu.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od sastojaka za koru ispeći 2 kore na 200 C 15-tak minuta.

Preliv za kore: 200 ml vode i 5 kašika šećera da vri.

Fil:
Skuvati pudinge, a potom sjediniti sa 1 margarinom i 100 g C šečera u prahu.

Podeliti na dva dela, u jedan 3 kašike belog krema, a u drugi 3 kašike crnog.

Ređati: kora-žuti fil-kora-beli fil-šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata