C Slatka tradicija

Sastojci
10 kašika brašna
8 kašika šećera
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer
1 C puding od karamele
1 C šlag
5 jaja
5 kašika C čvrstina
šumsko voće
3 kisele jabuke
1/2 l mleka

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Puding karamel Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kolač sa jabukama i karamel pudingom

Lagani kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti brašno, C čvrstin, šećer, jaja, C vanilin šećer u homogenu masu, dodati C prašak za pecivo.

U nauljen pleh poređati kolutove jabuke i peći 15 minuta na 150 stepeni.

Zatim ih izvaditi i preliti umućenom smesom, pa pa peći na 200 stepeni 25 minuta.

Ohladiti pa iseći i filovati C pudingom od karamele.

Dekorisati C šlagom i šumskim voćem po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata