C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
5 jaja
5 kašika brašna
5 kašika šećera
3 kašike C kokosa
Fil:
1 l mleka
2 C pudinga slatka pavlaka
4 kašike brašna
C kokos po ukusu
250 g C šlag krema
1 margarin
250 g C šećera u prahu
Za preliv:
250 g čokolade
70 g margarina
ili 250 g C šlag krema po ukusu

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Puding sa ukusom slatke pavlake Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kokos kolač

Jako lagan i kremasti kolač.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od navedenih sastojaka ispeći koru, znači 5 jaja, 5 kašika šećera, 5 kašika brašna i 3 kašike C kokosa.

Kada je kora pečena natopiti je sa mlekom da bude sočna.

Fil:
800 ml mleka staviti da provri, a u ostalih 200 ml razmutiti 2 C pudinga i 4 kašike brašna, skuvati fil.

Kada se fil ohladi dodati 1 margarin prethodno umućen sa C šećerom u prahu.

Premazati preko kore i filovati po želji sa šlagom ili čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kolač možete praviti u četvrtastom plehu ili na klasičnom platou.