C Slatka tradicija

Sastojci
jaja
12 kašika šećera
12 kašika ulja
12 kašika brašna
2 kašike C kakaoa
1 C prašak za pecivo
1/2 l mleka
6 kašika brašna
6 kašika šećera
100 g C kokosa

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Kakao prah Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana

Kokos kocke

Ukusan, lagan, jednostavan.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12-16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti jaja,12 kašika šećera, 12 kašika ulja, 12 kašika brašna, 2 kašike C kakaoa, 1 C prašak za pecivo.

Ispeći koru.

U 1/2 l mleka skuvati 6 kašika brašna, 6 kašika šećera, 100 g C kokosa.

Koru podeliti na pola pa namazati filom, drugi deo kore i samo ovlaš svući filom pa posuti C kokosom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Vodite računa da jaja budu sa sobne temperature.