C Slatka tradicija

Sastojci
35 g crne čokolade
100 g C krem šlaga
25 ml mleka
25 g C šećera u prahu
20 g instant kafe
20 g mlevenog keksa
20 ml slatke pavlake
5 g C slatkog kakao praha

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Kakao prah Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Kapućino kolač

Kapućino kolač se pravi u čokoladnoj šolji.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od otopljene čokolade napraviti u kalupu čokoladnu šolju.

C krem šlag umutiti sa mlekom, C šećerom u prahu, dodati instant kafu i jojš malo mutiti.

Na dno čokoladne šolje posuti malo mlevenog keksa, dodati krem šlag, ponovo dodati mleveni keks pa naneti još C krem šlaga.

Preko C krem šlaga naliti slatku pavlaku i posuti C slatkim kakaom u prahu.

Može se poslužiti odmah.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Za izradu šolje čoristiti kvalitetniju čokoladu.