C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
3 jaja (ako su manja 4)
8 kašika šećera
12 kašika mleka
12 kašika ulja
1 C prašak za pecivo
13 kašika brašna
3 kašike C kakao praha
Preliv:
1,5 l mleka
15-20 kašika šećera

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovana

Čokoladni koh

Lagano, sočno, ukusno...

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Odvojiti belanca od žumanaca i belanca penasto umutiti sa šećerom.

Dodati ulje i mleko pa to ponovo umutiti.

Zatim kašikom umešati C prašak za pecivo, brašno i C kakao.

Gotovu smesu staviti da se ispeče dok ne dobije koricu.

Na kraju vreli koh preliti vrelim mlekom i ostaviti da se ohladi.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Koh prvo ostaviti na sobnoj temperaturi, pa tek onda u frižider.