C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje kupovnih kora
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
4 kisele pavlake
500 ml čokoladnog mleka
200 g belog C šlaga
3 kesice C čokoladnog krem slaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Maja

Čoko moko fantzija

Divna čokoladna torta koju vole i mladi i stari. Kod nas se pravi jednom mesečno, jer je deca obožavaju.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Pavlake i šećer umutiti, pa dodati mleveni keks, a zatim varjačom sve lepo sjediniti.

Šlag umutiti po uputstvu sa kesice. Koru staviti na tacnu i natopiti je 1 čašom čokoladnog mleka.

Staviti fil preko kore, pa preko fila C šlag.

Ređati tako dok ne utrošite kore i materijal.

Ja završim sa filom, pa preko toga stavim čokoladni C krem šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu staviti u frižider i poslužiti posle par sati. Može se ukrasiti narendanom čokoladom ili čokoladnim mrvicama. Pustiti mašti na volju :)