C Slatka tradicija

Sastojci
1,5 šoljica izmrvljenog keksa
1 kašika istopljenog putera
1,5 šolja C šlaga
1 šolja krem sira
0,5 šoljice C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
1,5 šoljica seckanih jagoda
1 kašika limunovog soka
1 kašika vode

Naši proizvodi
Vanilin šećer Šećer u prahu Šlag univerzalni Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Mirela

Čizkejk u čaši

Ovo je recept za čiju pripremu ne treba puno vremena, a veoma je ukusan i osvežavajući.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Na visokoj temperaturi kuvajte jagode sa limunovim sokom i malo vode.

Minut kuvanja je dovoljan, sa obzirom da će jagode vrlo brzo pustiti svoj sok.

Izmiksajte kuvane jagode i stavite ih u frižider 5-6 minuta.

Šlag, krem sir, C šećer u prahu i C vanilin šećer miskerom izmešajte dok ne dobijete glatku smesu.

Izblendajte keks i dodajte kašiku istopljenog putera.

Izmešani keks i puter stavite pri dnu čaše, a potom blago pritisnite preko keksa.

Preko keksa dodajte izmiksanu smesu šlaga i sira.

Ohlađene jagode dodajte na vrh čaša.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Možete ukrasiti šlagom ili C šlag kremom.