C Slatka tradicija

Sastojci
500 g kora za kolače
500 g šećera
200 g C griza
2 kesice cimeta
500 g narendane bundeve
ulje i voda
Za posipanje:
C šećer u prahu

Naši proizvodi
Pšenični griz Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Bundevara

Lak i jednostavan za pripremu.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Uzeti dve kore i staviti jednu na drugu i na jedan kraj poređati narendanu bundevu.

Preko bundeve posuti šećer (oko 3 supene kašike), cimet i malo C griza (2 kašike) i rukom izmešati.

Kore malo poprskati sa uljem i vodom i uviti kao rolat i slagati na pek papir ili namašćen pleh.

Peći u rerni na 200 stepeni da porumeni.

Isečen kolač posuti C šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata