Početna > Recepti > Recepti za kolače > Bundevara
Sastojci
500 g kora za kolače
500 g šećera
200 g C griza
2 kesice cimeta
500 g narendane bundeve
ulje i voda
Za posipanje:
C šećer u prahu
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Uzeti dve kore i staviti jednu na drugu i na jedan kraj poređati narendanu bundevu.
Preko bundeve posuti šećer (oko 3 supene kašike), cimet i malo C griza (2 kašike) i rukom izmešati.
Kore malo poprskati sa uljem i vodom i uviti kao rolat i slagati na pek papir ili namašćen pleh.
Peći u rerni na 200 stepeni da porumeni.
Isečen kolač posuti C šećerom u prahu.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs