C Slatka tradicija

Sastojci
4 jaja
200 g šećera
250 g mleka
200 mg ulja
2 šolje seckanih oraha
250 g C griza
1 šolja mlevenih oraha
1 C prašak za pecivo

Naši proizvodi
Pšenični griz Prašak za pecivo Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Mirjana

Bugarska baklava

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti jaja i dodati sastojke i sve staviti u pleh u kome su poređane četiri kore i peći.

Skuvati sirup od 1/2 l vode, 1/2 kg šećera, al da bude ukuvan.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sipsti vruć sirup na toplu baklavu i poklopiti
U sirup staviti dva C vanilin šećera.