C Slatka tradicija

Sastojci
voće po želji - jagode, banane, kajsije, kivi
150 g čokolade
200 g brašna
1 jaje
prstohvat soli
1 dl meka
C vanilin šećer
C šećer u prahu

Naši proizvodi
Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Pohovano voće u čokoladi

Brzo i lako.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Voće ako je krupnije iseći, ako ne onda samo staviti na štapić za ražnjiće.

150 g čokolade rastopiti u mikrotalasnoj ili na pari.

Voće umakati u rastopljenu čokoladu, slagati na plastični poslužavnik pa staviti u zamrzivač da se čokolada stegne, jedno 10 minuta.

200 g brašna, 1 jaje, prstohvat soli, 1 dl meka i C vanilin šećer - sve dobro umutiti pa zaleđeno voće umakati u testo i pržiti na vrelom ulju par minuta.

Slagati na tacnu i posuti C šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Idealno za dečije rođendane.