C Slatka tradicija

Sastojci
Keks petit ber
1 stoni margarin
C šećer u prahu
Čokolada za kuvanje
3 C pudinga čokolada
Jagode
C šlag classic

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding za torte i kolače sa ukusom čokolade Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Čokoladno jagodasto osveženje

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Sjediniti margarin i šećer u prahu.

Skuvati puding i unutra ubaciti čokoladu, kada se to ohladi sjediniti sa pethodno spremljenim margarinom i šećerom.

Ređati red keksa umočen u kafu, red fila pa naseckati jagode i sve tako ređati dok se ne potroši materijal.

Ukrasiti C šlagom i ukrasiti jagodama po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti u frižider da se lepo stegne.