Uslovi i pravila konkursa

Organizator

Dr. Oetker d.o.o organizuje konkurs pod nazivom "Pošaljite recept (čokoladne poslastice)". Predmet konkursa je izbor najboljih recepata za pripremu čokoladnih poslastica koji sadrže C proizvode.

Opis konkursa

Konkurs traje od 01. februara do 28. februara 2019. godine.

Konkurs se organizuje za sve posetioce sajta www.c-slatkatradicija.rs koji za vreme trajanja konkursa posete sajt, ispune formular za slanje recepta i prihvate prava i obaveze.

Pri popunjavanju formulara recepta učesnici su dužni da unesu email, korisničko ime, naziv recepta, sastojke, tekst za pripremu i savet. Uslov za učešće jeste i prihvatanje pravila konkursa, naznačenih u ovim pravilima. Slanje fotografije koja prati recepte je opciono i nije uslovno za učešće. Učesnici koji žele da pošalju fotografiju, čine to slanjem na:  info@c-slatkatradicija.rs Organizator ne ograničava broj recepata koji mogu biti poslati od strane jednog učesnika.

Uslovi i ograničenja

Uslov za učešće u konkursu jeste slanje recepta za pripremu čokoladnih poslastica koji sadrži minimum jedan od C proizvoda.

Pošiljalac recepta odgovaran je za autentičnost poslatog recepta i fotografije.

Pravo učešća imaju sva lica, posetioci sajta, sa prebivaliśtem na teritoriji Republike Srbije.

Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, kao ni njihove porodice, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Organizator zadržava pravo da ne objavi svaki recept koji ne zadovoljava uslove konkursa navedene u ovim pravilima, kao ni recepte koji sadrže neprimerene tekstove i neprikladne fotografije.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko dođe do prekida konkursa usled uticaja više sile koju nije mogao sprečiti.

Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja nastane zloupotrebom ovog konkursa, a koja se na taj način od strane učesnika ili trećih lica nanese bilo drugim učesnicima konkursa, bilo trećim licima.

Pobednički recepti i nagrade

Na kraju konkursa stručni žiri u sastavu Nataša Predić, Sonja Jeremić i Ilija Jakimovski od 15 najlajkovanijih recepata bira 4 pobednička recepta. Recepti odabrani kao pobednički osvajaju po 1 poklon paket C proizvoda. Svaki poklon paket čine: 1 multipakovanje prašak za pecivo (6+1), 1 multipakovanje vanilin šećer (6+1), 2 pakovanja želatin 10g, 1 pakovanje slatki kakao 80g, 1 pakovanje kakao prah 80g, 2 pakovanja  C suvi  kvasac  10g, 1 pakovanje  C šećer u prahu 250g,  1 pakovanje  C griz 200g, 1 pakovanje C čvrstin 150g, 1 pakovanje puding XL sa ukusom vanilina 120g, 1 pakovanje puding XL sa ukusom čokolade 140g, 1 pakovanje puding čokolada 49g, 1 pakovanje puding sa ukusom lešnika 40g, 1 pakovanje puding kokos 40g,  1 pakovanje C Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake 75g, 1 pakovanje C Šlag krem sa ukusom čokolade 75g.

Pobednički recepti će po završetku konkursa biti objavljeni na sajtu www.c-slatkatradicija.rs na stranici Odabrani recepti, a najkasnije 7 dana po završetku konkursa. Po odabiru pobedničkih recepata, organizator će kontaktirati dobitnike putem emaila, kako bi se dogovorili oko slanja nagrade.

Isporuka poklon paketa

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 15 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa učesnicima čiji su recepti odabrani kao pobednićki u roku određenom u ovim pravilima.