burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripreme Lako

broj porcija20

Bajadera sa kokosom 🥥

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
20

Sastojci

1. Fil

200 g Šećera

200 ml Voda

125 g Margarin

400 g Mleveni Plazma keks

2. Fil

200 g Šećera

100 ml Voda

125 g Margarin

150 g Bela čokolada

200 g C Zamena za mleko u prahu

150 g C Kokosovo brašno

Bajadera sa kokosom 🥥

Za sve ljubitelje kokosa, veoma ukusan i lak za spremanje.

Koraci pripreme

1.

U šerpu staviti vodu i šećer. Pustiti da provri i kuvati par minuta. Dodati margarin, kad se istopi umešati mleveni keks. Smesu rasporediti u manju tepsiju ili kalup obložen papirom za pečenje. Ostaviti na hlađenje.

2.

U šerpu staviti vodu i šećer pustiti da provri i kuvati par minuta. Dodati izlomljenu čokoladu i margarin. Kada se otope dodati mleko u prahu.,a zatim i kokos. Smesu dobro sjediniti,pa rasporediti preko prve podloge. Ostaviti na hlađenje da se lepo stegne. Ohlađen kolač iseći na štanglice željene veličine. Prijatno. 💛🌼💛

Naši proizvodi

Bajadera sa kokosom 🥥

Za sve ljubitelje kokosa, veoma ukusan i lak za spremanje.

Koraci pripreme

1.

U šerpu staviti vodu i šećer. Pustiti da provri i kuvati par minuta. Dodati margarin, kad se istopi umešati mleveni keks. Smesu rasporediti u manju tepsiju ili kalup obložen papirom za pečenje. Ostaviti na hlađenje.

2.

U šerpu staviti vodu i šećer pustiti da provri i kuvati par minuta. Dodati izlomljenu čokoladu i margarin. Kada se otope dodati mleko u prahu.,a zatim i kokos. Smesu dobro sjediniti,pa rasporediti preko prve podloge. Ostaviti na hlađenje da se lepo stegne. Ohlađen kolač iseći na štanglice željene veličine. Prijatno. 💛🌼💛

Autor

Jelena86la
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Uskršnje poslastice"

Pošalji recept