1
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
200 g Šećera
200 ml Voda
125 g Margarin
400 g Mleveni Plazma keks
200 g Šećera
100 ml Voda
125 g Margarin
150 g Bela čokolada
Za sve ljubitelje kokosa, veoma ukusan i lak za spremanje.
U šerpu staviti vodu i šećer. Pustiti da provri i kuvati par minuta. Dodati margarin, kad se istopi umešati mleveni keks. Smesu rasporediti u manju tepsiju ili kalup obložen papirom za pečenje. Ostaviti na hlađenje.
U šerpu staviti vodu i šećer pustiti da provri i kuvati par minuta. Dodati izlomljenu čokoladu i margarin. Kada se otope dodati mleko u prahu.,a zatim i kokos. Smesu dobro sjediniti,pa rasporediti preko prve podloge. Ostaviti na hlađenje da se lepo stegne. Ohlađen kolač iseći na štanglice željene veličine. Prijatno. 💛🌼💛
Za sve ljubitelje kokosa, veoma ukusan i lak za spremanje.
U šerpu staviti vodu i šećer. Pustiti da provri i kuvati par minuta. Dodati margarin, kad se istopi umešati mleveni keks. Smesu rasporediti u manju tepsiju ili kalup obložen papirom za pečenje. Ostaviti na hlađenje.
U šerpu staviti vodu i šećer pustiti da provri i kuvati par minuta. Dodati izlomljenu čokoladu i margarin. Kada se otope dodati mleko u prahu.,a zatim i kokos. Smesu dobro sjediniti,pa rasporediti preko prve podloge. Ostaviti na hlađenje da se lepo stegne. Ohlađen kolač iseći na štanglice željene veličine. Prijatno. 💛🌼💛
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.