C Slatka tradicija

Sastojci
1/2 kg keksa
1/2 kg jabuka
5 C pudinga od vanile
2 l vode
6 C šlag krema
2 C vanilin šećera
šećer po ukusu

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovana

Staklena torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Oljuštite jabuke i isecite ih na tanke listiće, nalijte ih sa 1,7 dl vode, dodajte šećer i vanilin šećer.

Kuvajte dok jabuke ne budu mekane.

Puding pomešajte sa preostalom vodom i dodajte u onoj vodi gde su se kuvale jabuke.

Kada se puding ukuva, sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi.

Poređajte na tacni keks. Preko stavite fil.

Preko fila poređajte kuvane jabuke i pospite ih C vanilin šećerom.

Umutite Cšslag (sa kiselom vodom ili mlekom), pa ukrasite tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Jabuke slobodno kuvajte malo duže, neće se raspasti.