C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
250 g brašna
6-7 kašika šećera
3 šoljice mleka
2 šoljice ulja
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer
2 C pudinga od vanile
2 C šlaga

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nataša

Sladoled torta

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Mutiti žumanca i šećer, pa polako dodavati belance, šećer kašiku po kašiku, i brašno takođe.

Dodati ulje, mleko, C prašak za pecivo, C vanilin šećer i testo je spremno za pečenje.

Fil:
Skuvati 2 C pudinga sa ukusom vanilina, klasično, znači 500 ml na jedan puding i 3 kašike šećera.

Odvojeno umutiti miserom maslac ili margarin i umešati u puding. Pustiti malo da se ohladi pa premazati preko kore.

Na sve to dodati 2 C šlaga sa ukusom vanilina.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Služiti hladno.