C Slatka tradicija

Sastojci
Kore:
3 čaše od jogurta brašna
2 čaše od jogurta šećera
2 čaše od jogurta kisele vode
2 kesice vanilin šećera
1 kesica sode bikarbone
1 kašika kakaoa
Fil I:
6 kašika džema (npr. šljiva)
50 g istopljene posne crne čokolade
Fil II:
500 ml soka od ananasa
1 puding od vanile
4 kašike čvrstina
150 g posnog margarina
4 kašike šećera

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Soda bikarbona Kakao prah Čvrstin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slađana

Posna čokoladna ananas torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati puding sa šećerom i čvrstinom, pa fil ohladiti i u ohlađeni fil dodati umućen margarin. Sastaviti masu za kore, pa podeliti na dva jednaka dela.

Peći prvo jednu koru na 180C oko 10-15 min. (zavisi od vaše rerne), a zatim i drugu koru. Dimenzije pleha 36 x 36.

Ispečene kore podeliti na pola tako da dobijemo četri kore. Filovati kore prvo sa filom I (džem i istopljena čokolada), a zatim fil II - skuvani beli fil.

Isfilovati tako četri kore, a odozgo može rendana čokolada ili posan šlag.

Što više stoji sve je lepša, a korice su mekane kao pamuk.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Stižu slave pa nam trebaju i lepi i ukusni recepti. Ovo je jedan recept za posnu tortu. Torta je dosta velika i veoma ukusna.