C Slatka tradicija

Sastojci
Za tri kore:
27 jaja
27 kašika šećera
30 kašika brašna
Za krem:
300 g šećera
2 l mleka
350 g C čvrstina
350 g margarina
100 g čokolade za kuvanje
200 g žele bombona (raznih boja)
70 g mlevenog keksa
6 krem bananica
Za dekoraciju:
400 g C šlaga
5 dl kisele vode
1 kesica C želatina
1 C vanilin šećer
C kakao prah
smeđa i crna boja za kolače
žele bombone

Naši proizvodi
Čvrstin Šlag univerzalni Želatin Vanilin šećer Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Angela

Panda torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Ispeći tri biskvita od sasojaka.

Izmešati čvrstin sa 2 dl mleka, ostalo mleko staviti da vri, staviti čokoladu u mleko i skuvati krem, umešati šećer.

Margarin penasto umutiti i umešati u krem.

Žele, plazmu i bananice usitniti i umešati u krem.

Staviti kore jednu na drugu i iseći oblik pande (nacrtati na papir-karton oblik i iseći za šablon).

Filovati kore i granu što treba sastaviti od ostatka testa.

Umutiti šlag sa kiselom vodom, podeliti na tri dela.

U beli deo umešati vanilin šećer.

U drugi deo smedju boju.

U treći deo crnu boju i malo kakaoa, (najviše šlaga ostaviti za crno).

Ukrasiti tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata