C Slatka tradicija

Sastojci
900 g mlevenog keksa
300 g suvog grožđa
300 g žele bombona
200 g seckanih oraha
gaziranog soka po potrebi za natapanje keksa
1 margarin
250 g C šećera u prahu
4 C šlag krema

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Katarina

Mleveni keks torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Iseckati žele bonbone, suvo grožđe i orahe.

Izlomiti keks u vanglicu i natopiti ga sa sokom, a zatim pomešati sa pripremljenim žele bonbonama, suvim grožđem i orasima.

U posebnu činiju umutiti margarin sa C šećerom u prahu.

Kada umutite, pomešajte sa keksom i ostalim sastojcima.

Nakon toga oblikovati i ostaviti u frižider par sati da se keks natopi još malo.

Umutiti C šlag krem i ukrasiti tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata