C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
1 dl soka od pomorandže
500 ml slatke pavlake
250 g C šećera u prahu
3 manja krem sira
1 kesica C želatina
300 g maline

Naši proizvodi
Šećer u prahu Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Letnji Čiz

Prava letnja poslastica.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Mleveni keks i sok pomešati i staviti na dno tacne.

Krem sir i C šećer u prahu umutiti viljuškom lagano.

Posebno umutiti slatku pavlaku pa u nju dodati krem sir i laganim mućenjem sjediniti.

Tako umucen beli deo staviti na mleveni keks pa u frižider.

U šerpicu staviti šoljicu vode, C želatin i maline i kuvati desetak minuta uz stalno mešanje.

Ostaviti da se prohladi pa preliti preko torte.

Staviti u frižider da se sve lepo stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta je spremna za služenje kada vidite da je voće na vrhu torte čvrsto.