C Slatka tradicija

Sastojci
750 g jagoda
1 l mleka
4 kašike brašna
125 g maslaca
rum
šećer
kutija piškota
keks
C vanilin šećer
C šlag krem

Naši proizvodi
Vanilin šećer Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Melani

Krem torta sa jagodama

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutite brašno sa malo hladnog mleka, a preostalo mleko stavite da se kuva.

Kada provri dodajte razmućeno brašno i nastavite da kuvate dok se ne zgusne.

Prohladite pa dodajte maslac umućen sa šecerom po želji i C vanilin šećerom.

Na pravougaoni tanjir stavite keks, poprskajte rumom razređenim s malo vode, premažite kremom, odozgo stavite jagode a zatim red izmrvljenih piškota, pa opet red krema.

Ukrasite jagodama i C šlag kremom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kada je kolač gotov i izvadite iz rerne, pokrite va vlažnom krpom i da odstoji 10 - 15 minuta. Kora bude meka, a kolač sočniji.