C Slatka tradicija

Sastojci
450 g lomljenog keksa
16 čokoladnih bananica
1 l mleka
3 C pudinga od čokolade
250 g margarina
100 g čokolade
1 čaša jogurtska šećera
Za ukrašavanje:
100-150 g C šlaga
1 čaša kisele vode

Naši proizvodi
Šlag univerzalni Puding za torte i kolače sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Keks torta sa krem bananicama

Brza i ukusna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati puding u mleku sa šećerom, izlomiti čokoladu i staviti je u tako vruć puding i mešati dok se ne istopi.

Sačekati da se malko ohladi, pa dodati iseckan margarin i dobro sjediniti mikserom. Smesa treba da je topla.

Keks izlomiti, bananice iseckati i dodati u puding. Sve lepo sjediniti i oblikovati tortu.

Smesa je dosta gusta i dobra za oblikovanje.

Staviti je u frižider da se malo stegne.

Umutiti C šlag i ukrasiti tortu po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata