C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
3 C pudinga od čokolade
1 kašika C čvrstina
700 g keksa
1/2 margarina
šećer po ukusu
C šlag krem od čokolade

Naši proizvodi
Puding čokolada Čvrstin Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nada

Keks torta

Vrlo lako, brzo, kremasto.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od 1 litre mleka oduzeti 1 šolju, u ostalo staviti šećer i staviti na šporet da prokuva.

Sa šoljom mleka umutiti C puding i C čvrstin, pa sve zakuvati sa mlekom i šećerom.

U vruć, skuvani puding dodati margarin, promešati da se otopi i sjedini sa pudingom.

U dubljem plehu ili tacni poređati jedan red keksa, preliti vrućim filom, ponavljati dokle god ima keksa i fila.

Ohlađeno staviti u frižider, a kada odstoji par sati premazati i ukrasiti C šlag kremom od čokolade ili preliti celu tortu istopljenom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata