C Slatka tradicija

Sastojci
okrugle vincini kore bele
kantica kisele pavlake
250 g C šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
500 g C šlaga
200 ml mleka
kesica milka kapućina
200 ml mleka
100 g mrvljenog lešnika
500 ml kisele vode

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kapućino torta

Kore se natope mlakim kapućinom, premaže se filom sa mlevenim keksom, šlag krema i sve tako redom, odozgo šlag i posuti lešnicima.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kesicu kapućina preliti vrelim mlekom, izmešati mleveni keks, kiselu pavlaku, šećer.

Umutiti C šlag sa 500 ml kisele vode.

Kora se izbocka viljuškom, poprska se kapućinom 70 ml, premaže filom od mlevenog keksa, pa šlag i sve tako redom.

Odozgo šlag i ukrasi se lešnicima drobljenim ili po želji može čokolada.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kore kad se izbodu viljuškom bolje upiju preliv, treba da se napravi jedan dan ranije da bude meka i sočna.