C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
250g šećera
3 C želatina
3 C šlag krema sa ukusom vanile
Rendana čokolada
200g napolitanki

Naši proizvodi
Želatin Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Havana torta

Čokoladna torta sa napolitankama.

Vreme pripreme: 30 - 60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1,5 dl mleka potopiti 3 kesice C želatina.

Ostatak mleka staviti da prokuva sa šećerom, skinuti sa ringle i umešati rastopljeni C želatin.

Ostaviti da se dobro ohladi u frižideru.

3 C šlag krema umutiti sa 3 dl vode. Spojiti obe smeše i mutiti mikserom oko 20 minuta.

Podeliti na 2 dela i u 1 deo dodati rendanu čokoladu, ili neki ekstrakt.

U dublju tepsiju staviti celofan i sipati red fila pa red mrvljenog keksa, pa opet fil pa keks….

Staviti je u zamrzivač na sat-dva, pa prevrnuti na tacnu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata