C Slatka tradicija

Sastojci
3 čaše kisele pavlake
18 kašika šećera
2 C šlag krema od vanile
3 C želatina
dupla kutija piškota
voće po želji

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom vanile Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Brankica

Havana torta

Divna, osvežavajuća torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15-20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Pavlake umutiti sa šećerom, posebno umutiti C šlag kreme sa 200 ml hladne vode.

Sastaviti umućenu pavlaku sa umućenom šlag kremom.

U šoljicu staviti 3 C želatina, pa preliti sa 12 kašika hladne vode.

Sačekati par minuta da nabubri, pa ga rastopiti na šporetu, ali da ne provri.

Tako rastopljen želatin sipati u pavlaku i šlag kremu, pa mutiti mikserom.

Na dno kalupa stavljati piškote provučene kroz gazirani sok od narandže.

Preliti polovinom fila, staviti voće po želji (ja obično jagode), pa ostatak fila.

Piškote ponovo staviti po površini torte.

Ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ohladiti u frižideru par sati.