C Slatka tradicija

Sastojci
150 g + 100 g C šećera u prahu
250 g brašna
250 g mlevenih oraha
300 g šećera
3 šoljice meda
3 štangle čokolade
1 čaša kisele vode
1 C vanilin šećer
1 kesica C sode bikarbone
čokolada za ukras

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danka

Dadina Doboš Torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Pomešati brašno sa 150 g prah šećera, medom, kiselom vodom, soda bikarbonom. Ispeći 10 tankih kora.

Za fil ušpinovati 200 g šećera sa 1 čašom vode, dodati mlevene orahe, čokoladu, kesicu vanilin šećera.

Fondan se pravi tako što 100 g kristal šećera prokuvate sa malo vode, mešate dok se ne ohladi, pa dodati 100 g prah šećera. Možete dodati neki ekstrat.

Na kraju ja pravim leptirove od čokolade uz pomoć šprica.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata