C Slatka tradicija

Sastojci
420 g piškota
4 dl mleka
1 l soka od višanja (može i borovnica)
4 C pudinga sa ukusom jagode
100 g šećera
500 g višanja
6 dl kisele pavlake
150 g C šećera u prahu
4 C šlaga (praviti sa mlekom)
2 dl mleka

Naši proizvodi
Puding sa ukusom jagode Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Višnja

Crvena torta

Lagana torta koja uvek traži opet da se pravi.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1 l soka skuvati 4 C pudinga od jagode i 100 g šećera.

U topao fil dodati 500 višanja (u secko ih malo izmiksati). Ostaviti da se ohladi.

Drugi fil 6 dl kisele pavlake umutiti kašikom sa 150 g šećera u prahu.

Umutiti 4 C šlaga sa 3 dl mleka i u to sjediniti umućenu pavlaku sa šećerom.

Ređati: piškote, fil1, fil2, piškote, fil1 i fil2.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Piškote umakati u mleko. I tortu u dublju tepsiju treba ređati. Donji red piškota kada umačete, umočite samo jednu stranu. Ona strana što nije umakana u mleko okrenuti na dole u tepsiju, da bi se lakše vadila.