C Slatka tradicija

Sastojci
4 C pudinga od čokolade
100 g čokolade za kuvanje
1,5 l mleka
9 kašika šećera
300 g četvrtastog keksa
C šlag krem od čokolade

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom čokolade Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Čokoladna puding torta

Osvežavajući kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Keks izlomiti rukama na sitnije komadiće.

Skuvati C pudinge sa šećerom na standardan način u previđenoj količini mleka.

U još vrući puding umešati narendanu čokoladu, pa promešati da se sva istopi i sjedini s pudingom.

Istresti tada vrući puding na keks, dobro izmešati varjačom pa preručiti u kalup za torte, poravnati i ohladiti.

Sa ohlađene torte skinuti obruč, premazati sve šlagom i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Može se dodati i malo ruma po želji.