C Slatka tradicija

Sastojci
pakovanje tamnih korica
500 g C šlaga
1 kutija mlevenog keksa
3 pavlake
1 mlečna čokolada
500 ml čokoladnog mleka

Naši proizvodi
Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Čoko moko torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Svaku koricu natapate sa čokoladnim mlekom.

Prvi fil:
Mleveni keks, tri pavlake i pet kašika šlaga izmešate.

Ukoliko vidite da je smesa gusta, dodate još malo C šlaga.

Drugi fil je samo umućen C šlag.

Dakle natopite koricu sa čokoladnim mlekom, premažite filom sa mlevenim keksom, zatim šlagom i stavite drugu koricu koju natapate čokoladnim mlekom.

Zatim ide prvi fil, pa izrendana milka čokolada preko, zatim šlag i treća natopljena korica.

Preko poslednje korice stavljate samo C šlag i dekorišite po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je da torta odstoji malo u frižideru, kako bi korice omekšale, upile čokoladno mleko.