C Slatka tradicija

Sastojci
3 korice (kupljene)
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
4 čaše kisele pavlake
500 ml čokoladnog mleka
500 g C šlag krem beli

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nada

Čoko moko torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Koricu natopiti čokoladnim mlekom.

Mleveni keks i C šećer u prahu pomešati sa pavlakom i mešati kašikom dok se fil ne sjedini.

C Šlag krem beli umutiti po upustvu sa kesice.

Ređati tortu: kora, fil sa mlevenim keksom, C šlag krem, kora (natopiti je sa čokoladnim mlekom ), fil sa mlevenim keksom, C šlag krem, treća kora (natopiti je sa čokoladnim mlekom ), fil sa mlevenim keksom, C šlag krem.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ohladiti tortu, lepša je.