C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg keksa
3 C pudinga od čokolade
250 g C šećera u prahu
200 g čokolade za kuvanje
1 stoni margarin
mleko za puding
kašičica kafe
C šlag
prehrambena boja za šlag

Naši proizvodi
Puding čokolada Šlag topping

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Čoko keks

Od kada sam bila devojčica moj otac i brat obožavaju ovu tortu. Sada kada sam udata i imam dva sina i oni non stop traže ovu tortu da se pravi, a stariji sin dekoriše.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Sjediniti C prah šećer i stoni margarin u jednu činiju, skuvati puding. Kada je spreman u njemu izlomiti čokoladu, ostaviti da se ohladi.

Kada se ohladi sjediniti sa margarinom i C prah šećerom i mutiti mikserom.

Skuvati malo kafe i u njega umakati keks i ređati na tacnu, preko staviti fil i tako ponavljati dok ima keksa i fila, na kraju staviti C šlag i dekorisati po želji.

Moj stariji i sin ja obično kupimo boje pa naslikamo zeku, jaja i šargarepu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostavite u frižider da se dobro stegne.