C Slatka tradicija

Sastojci
Podloga:
250 g mlevenog keksa
250 g margarina
3 kašike mleka
Krem:
500 g svežeg krem sira
500 ml slatke pavlake
10 kašičica šećera
1 C vanilin šećer
1 C želatin

Naši proizvodi
Vanilin šećer Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čizkejk koji se ne peče

Uvek u trendu :)

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Mleveni keks, omekšali margarin i mleko povežite u masu i utisnite u kalup za tortu.

Sveži krem sir, šećer i vanilin šećer izradite mikserom.

Slatku pavlaku izradite i umešajte u sir.

Želatin otopite u deset kašika vode, ostavite da odstoji i kada se natopi, zagrejte je da postane providna i izlijte u nadev od sira.

Dobro izmešajte i izlijte u kalup.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata