C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanja C oblandi
250 g margarina
250 g mleka u prahu
200 g C šećera u prahu
100 g C kokosa
4-5 supenih kašika vode
150 g crne čokolade
50 g margarina

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Rafaelo oblande

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Ušpinovati vodu i šećer, pa polako dodavati margarin iseckan na manje komade i mleko u prahu.

Kada se sastojci otope i sjedine i masa postane ujednačena skloniti sa vatre da se prohladi.

Dodati kokos i mikserom polako mutiti.

Filovati mlako na oblande.

Crnu čokoladu sa margarinom otopiti na pari i premazati odozgo oblande.

Staviti u frižider da se dobro ohladi, pa iseći na štanglice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Originalni sastojci (C oblande) su ključ uspeha za ovu poslasticu. Svako odstupanje od autentičnih sastojaka povećava rizik da se umesto svežih, hrskavih slatkiša dobije razmekšan, nejestiv kolač.