burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Rafaelo oblanda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

2 lista C oblande

1 list rafaelo oblande

Beli fil:

300 g šećera

200 ml vode

125 g margarina

100 g bele čokolade

200 g C zamene za mleko u prahu

150 g C kokosa

Crni fil:

300 g šećera

200 ml vode

125 g margarina

100 g crne čokolade

200 g C zamene za mleko u prahu

400 g mlevenog keksa

Rafaelo oblanda

Opis recepta

Pomešati vodu sa šećerom, pa kuvati otkad provri 3-4 minuta.

Dodati margarin i belu čokoladu, pa mešati dok se ne istopi.

Skloniti sa vatre, dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro umutiti mikserom, pa dodati kokos i izmešati varjačom.

Toplu masu staviti na list rafaelo oblande, popuniti udubljenja i poravnati.

Preko staviti list obične oblande i okrenuti da list rafaelo oblande bude odozgo.

Pomešati vodu sa šećerom, pa kuvati otkad provri 3-4 minuta.

Dodati margarin i crnu čokoladu, pa mešati dok se ne istopi.

Skloniti sa vatre, dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro umutiti mikserom pa dodati keks i dobro izmešati varjačom.

Toplu masu staviti na rafaelo oblandu, lepo poravnati i prekriti drugim listom C oblande.

Ostaviti da se stegne.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Rafaelo oblanda

Opis recepta

Pomešati vodu sa šećerom, pa kuvati otkad provri 3-4 minuta.

Dodati margarin i belu čokoladu, pa mešati dok se ne istopi.

Skloniti sa vatre, dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro umutiti mikserom, pa dodati kokos i izmešati varjačom.

Toplu masu staviti na list rafaelo oblande, popuniti udubljenja i poravnati.

Preko staviti list obične oblande i okrenuti da list rafaelo oblande bude odozgo.

Pomešati vodu sa šećerom, pa kuvati otkad provri 3-4 minuta.

Dodati margarin i crnu čokoladu, pa mešati dok se ne istopi.

Skloniti sa vatre, dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro umutiti mikserom pa dodati keks i dobro izmešati varjačom.

Toplu masu staviti na rafaelo oblandu, lepo poravnati i prekriti drugim listom C oblande.

Ostaviti da se stegne.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Voćne torte i
kolači"

Pošalji recept