C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
400 g džema od maline
300 g posnog keksa
Za fil:
120 g šećera
1 dl vode
125 g margarina
2 kašike C kakaoa
100 g mlevenih oraha
100 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Oblande Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dana

Posne keks oblande sa džemom

Brzo se sprema, super ukusa.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U posudu staviti 120 g šećera sa 1 dl vode, kuvati dok se šećer ne istopi dodati kakao, margarin da se istopi.

Skinuti sa vatre i dodati mleveni keks i mlevene orahe. Dobro izmešati.

List oblande prepoloviti da se dobiju 2 lista, premazati sa džemom, pa na jedan list premazane oblande staviti red keksa, preko keksa ceo topao fil pa preko fila drugi red keksa, a na drugi red keksa staviti drugu oblandu koja je premazana džemom, da džem dodje na keks a gore oblanda.

Po želji ukrasiti čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata