C Slatka tradicija

Sastojci
400 g šećera
200 ml vode
margarin
150 g mlevenih oraha
150 g mlevenog keksa
50 g C kakaoa
1 C vanilin šećer
1 C oblanda

Naši proizvodi
Kakao prah Vanilin šećer Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posna oblanda

Hrskavo i ukusno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 80
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Prokuvati 400 g šećera sa 200 ml vode, tome dodati margarin i sve lepo otopiti.

Skloniti i sjediniti sa suvim sastojcima, 150 g mlevenih oraha, 150 g mlevenog keksa i 50 g C kakaoa.

Filovati C oblandu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Poželjmo je fil poprilično ohladiti, jer ako se filuju oblande toplim filom brzo će omekšati i neće biti hrskave.