C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C Oblandi
5 jaja
50 g šećera
150 g C šećera u prahu
200 g putera
Pomorandža
Glazura:
200 g šećera
1 dl vode
Pomorandža

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa pomorandžom

C oblande sa glazurom od pomorandže.

Vreme pripreme: 30 - 60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutite pet jaja s pet kašika šećera, izrendajte koru, iscedite sok od pomorandže i kuvajte na pari. Ostavite da se ohladi.

Umutite puter i 150 g C prah šećera pa sjedinite sa hladnim kremom.

Filujte oblande i prelijte glazurom koju ćete napraviti tako što ćete ušpinovati 200 grama šećera sa decilitrom vode i sokom od jedne pomorandže.

Sklonite s vatre i mutite dok ne pobeli, a onda razlijte preko oblandi i ostavite da se stegne.

Isecite na štanglice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata