C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C Oblandi
4 jajeta
3 štangle čokolade za kuvanje
150 g šećera
350 g margarina
Kutija keksa
0,5 dl ruma
2-3 dl kafe

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa keksom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Jaja penasto umutite sa šećerom, na pari, pa dodajte čokoladu i uz mešanje zagrevajte. Mlakom kremu dodajte margarin i dobro umutite mikserom.

Na list oblande stavite malo krema, a onda naizmenično ređajte keks i krem. Keks umačite u skuvanu kafu u koju ste dolili rum.

Završite kolač listom oblande, a preko sipajte glazuru od otopljene čokolade.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata