C Slatka tradicija

Sastojci
500 g šećera
500 g mleka u prahu
100 g bele čokolade
300 g crne čokolade
350 g keksa
300 g margarina
Ostalo:
200 ml vode
200 ml soka
1 list C oblande

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa keksom

Lep i ukusan kolačić.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Staviti šećer sa vodom da se ušpinuje kao za slatko, zatim dodati 1 margarin, skloni sa vatre i umešati mleko u prahu.

Kada se masa sjedini podeliti na dva dela.

U jedan deo dodati belu, a u drugi deo 100 g crne čokolade.

Jedan list oblande staviti u pleh pa premazati tamnim delom, poređati keks, prethodno po malo natopiti u sok, preko keksa preliti beli deo.

200 g tamne čokolade otopiti sa 50 g margarina i preliti preko oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata