C Slatka tradicija

Sastojci
100 g C Kokosa
250 g margarina
300 g mlevenog keksa
250 g C Šećera u prahu
4 C Vanilin šećera
8 kašika šećera
8 jaja
1 pakovanje C Oblandi

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Šećer u prahu Vanilin šećer Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa C Kokosom i keksom

C oblande sa mlevenim keksom i C Kokosom.

Vreme pripreme: 30 - 60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Fil sa keksom:
8 belanaca penasto umutiti sa 8 kašika šećera. Zatim dodati 300 g mlevenog keksa, 2 C Vanilin šećera i 100 g C Kokosa.

Žuti fil:
8 žumanaca mutiti sa 250 g C Šećera u prahu, zatim dodati 2 C Vanilin šećera i 250 g margarina.

Oblande se premazuju prvo filom sa keksom, pa onda žutim filom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata