C Slatka tradicija

Sastojci
300 g plazma keksa
18 kašika šećera
jedna čaša kisele pavlake
250 g margarina
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marjana

Keks oblande

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Na pari istopiti margarin i u njega sipati 18 kašika supenih šećera.

Kad se šećer istopi skinuti sa vatre i u to dodati keks i pavlaku i dobro sjediniti i dok je vruće filovati.

Kad se stegne iseći i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kad isfilujete te dve kore možete od gore premazati sladoledom po izboru i posuti ukrasnim mrvicama biće još lepše i izgledaće kao torta.