C Slatka tradicija

Sastojci
1,5 l mleka
700 g šećera
1 margarin
1-2 C vanilin šećera
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Karamel C oblanda

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Ukuvati mleko i šećer, i kada je gotov karamel dodati margarin i vanilin šećer.

Kuvati još 10 min.

Skloniti sa šporeta i kada je mlako filovati oblandu.

Komentari potrošača:

14.02.2018
Najlepse :) Samo mi nije jasno kako ih napravis za pola sata, ja fil kuvam uvek najmanje sat ipo vremena :D

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kuvati na tihoj vatri i služiti hladno.