C Slatka tradicija

Sastojci
2 jaja
1 margarin
12 kašika šećera
6 kašika brašna
6 kašika vode
1 kašika kakaoa
1 C vanilin šećer
100 g čokolade za kuvanje
malo ulja
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Vanilin šećer Kakao prah Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Iljana

Elenine oblande

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Sve sastojke umutiti na laganoj vatri, dok se fil ne zgusne i ne vicite dno šerpe.

Pustiti da se malo prohladi i filujte oblande.

Pritisnite sa teškim predmetom kad su se oblande zalepile, napravite glazuru tako što otapate na pari čokoladu sa par kapi ulja i malo vode.

Prekriti glazurom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Paziti da se ne prave grudvice. Najbolje kuvati na smederevcu.