C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
300 g šećera
1 margarin
100 g čokolade za kuvanje
C oblande

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko oblanda

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Jaja i šećer pomešati i umutiti, pa staviti na ringlu i sve vreme mešati.

Kad se zagreje dodati margarn, a zatim čokoladu (izlomljenu na kockice). Sve vreme mešati.

Ostaviti da prokuva par minuta i skloniti sa ringle.

Prohladjenim filom premazati oblande.

Poslednju ne premazivati nego pritisnuti nekim tezim predmetom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U gotov fil može se dodati 100 g oraha ili 100g mlevenog keksa.