C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
250 ml mleka
300 g šećera
100 g čokolade
300 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

C Oblanda sa mlevenim keksom

Lagana oblanda, lako se pravi, još lakše pojede!

Vreme pripreme: 30 minuta. Broj porcija: 6
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Mleko i šećer staviti da provri, kada je provrilo skinuti sa šporeta, dodati margarin, čokoladu i mleveni keks.

Ostaviti fil da se ohladi, pa onda filovati oblande.

Nafilovane oblande pritisnuti nekim plehom ili tacnom i ostaviti u frižideru da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Umesto mlevenog keksa možete dodati i 300 g mlevenih oraha..