C Slatka tradicija

Sastojci
2 šolje mleka
2 šolje šećera
2,5 šolje brašna
2 kašičice C sode bikarbone
2 kašičice cimeta
2 kašike džema
200 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

C Medeno srce

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti mleko, šećer, brašno, sodu bikarbonu i cimet.

Kada se dobro izmeša, polovinu smese sipati u nauljen pleh i zapeći (dok dobije koricu).

Nakon toga izvaditi, mamazati otopljenu čokoladu i džem preko.

Ostatak smese sipati preko džema, vratiti da se ispeče do kraja.

Vreme pečenja oko 20 minuta, zavisi od rerne, na 200 C.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Čačkalicom probosti kolač, ako se ništa ne lepi za nju, kolač je pečen.