C Slatka tradicija

Sastojci
800 g šećera
2 dl vode
600 g mleka u prahu
250 g margarina
2 C Vanilin šećera
100 g čokolade
3 lista C oblande

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

C Kinder oblanda

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Ušpinovati šećer sa vodom. Posebno umutiti margarin sa mlekom u prahu.

Vreo šećerni sirup sipati u smesu margarina i mleka u prahu i dobro izmutiti mikserom.

Podeliti smesu na dva jednaka dela, u jedan dodati 2 C vanilin šećera, a u drugi dodati istopljenu čokoladu.

Ostaviti da se potpuno ohladi (na sobnoj temperaturi), a zatim filovati C oblande na sledeći način: list oblande - tamni fil - list oblande - beli fil - list oblande.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Za uspeh ove kinder oblande jako je važno da fil bude potpuno ohlađen pre mazanja na listove oblandi, kako ne bi postale mekane. Takodje, naročito je važno da se koristi pravo mleko u prahu, nikako supstitut na biljnoj bazi, jer u tom slučaju fil će biti previše redak i kolač neće uspeti.