C Slatka tradicija

Sastojci
1 pomorandža zamrznuta
1 pakovanje C oblandi
250 g margarina
300 g mlevenog keksa
2 kašike kakao praha
300 g šećera
300 ml mleka
50 g istopljene čokolade

Naši proizvodi
Oblande Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

C Jafa oblande

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U dublji posudu staviti šećer, mleko i margarin.

Staviti na ringlu da se otopi, potom dodati narendanu pomorandžu, smesa treba da se istopi ali nesme da prokuva, skloniti sa strane dodati keks i kakao prah i istopljenu čokoladu.

Ostaviti da se ohladi i filovati oblande.

Ostaviti da se stegne i seći na štanglice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Oblande nikako ne smete fiovati vrućim filom, u protivnom biće gumene dakle samo hladnim filom.